Døre og vinduer

Montering af døre og vinduer

Når godt håndværk og god service er ligeså naturligt som hammer og søm.

Vi skører på hele Sjæland.

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

Tømrer Rødovre

Montering af døre og vinduer på hele Sjælland

 

Står du over for behovet for professionel montering af døre og vinduer? Hos Risbjerg Byg er vi eksperter i at håndtere disse opgaver med omhu og ekspertise. Med vores mange års erfaring og dedikation til kvalitetsservice tilbyder vi en omfattende vifte af tømrerløsninger, herunder montering af døre og vinduer, renovering, tilbygninger, tagarbejde og meget mere.

Se vores referencer

Udskiftning af døre og vinduer 

Vores tjenester omfatter:

  • Præcis montering og renovering af døre og vinduer
  • Installation af skydedøre
  • Udskiftning af indvendige døre
  • Omhyggelig vedligeholdelse og istandsættelse af eksisterende døre og vinduer
  • Monteringen af tagvinduer og ovenlys
  • Gennemgribende facaderenovering
 

Kundeudtalelser

Lars Hammer

“God oplevelse – Risbjerg Byg har skiftet diverse døre og vinduer på vores hus. Opgaven udført tilfredsstillende på alle måder. De har også efterisoleret et værelse på 2.sal med varmeplader, spartel, filt og malet, igen en veludført opgave”

Allan Astrup

“Super Tømrer -god oplevelse! Jacob (Risbjergbyg) skiftede vores 50 år gamle eternittag i sommers. Det var en god oplevelse uden noget bøvl for os. Vi havde fået flere tilbud fra andre firmaer, men tilbuddet fra Jacob kunne fint matche dem.”

Jesper J.

Jeg kan klart anbefale Risbjerg Byg, vi har brugt dem flere gange, fra udskiftning af tag til nye vinduer. De overholder de datoer vi aftaler, deres pris er rimelig og 100% bindene, selvom de nogen gange får nogle overraskelser i mit gamle hus.

Mia Sommer

Vi havde fået tegnet en super smuk træ, sten og skiffer terrasse af et arkitektfirma og valget faldt på Risbjerg Byg til at hjælpe os med konstruktionen. Alt i alt var det er super forløb, præget af tillid og mange kopper god kaffe 🙂 vi vil helt klart bruge Jakob igen, hvis byggetrangen melder sig.

Besøg vores trustpilot for at læse flere kundeudtalelser

Vinduer og døre – få et uforpligtende tilbud

Med vores moderne energieffektive vinduer kan du forvente betydelige besparelser på din varmeregning. Vores vinduer holder på varmen og reducerer risikoen for træk og kuldebroer, hvilket forbedrer både energieffektivitet og indeklimaets komfort.

Vi betjener hele Sjælland og har et solidt ry for at levere høj kvalitet og pålidelig service til vores kunder.

Kontakt os i dag på telefon 60668070 eller via mail på tilbud@risbjergbyg.dk for at høre mere eller modtage et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine behov for montering af døre og vinduer.