Tømrer Rødovre

Tømrer i Rødovre

Når godt håndværk og god service er ligeså naturligt som hammer og søm.
Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

Tømrer Rødovre

Erfarne Tømrer i Rødovre
– vi forstår jeres behov

Risbjerg Byg står klar til at håndtere alle dine tømreropgaver med vores dedikerede og erfarne professionelle. Vores fokus er på nærværende og personlig service, lige fra tilbudsgivning og rådgivning til selve udførelsen af arbejdet. Vi prioriterer tilfredse kunder.

Uanset om du ønsker en ny terrasse, et nyt tag til sommerhuset, tilbygninger eller kreative byggeprojekter, er Risbjerg Byg klar til at tage hånd om opgaven

Se vores referencer

Tømrer- og Snedkerfirma i Rødovre 

Vælg Risbjerg Byg som jeres tømrer i Rødovre

Kundetilfredshed: Vores succes måles ikke kun i færdige projekter, men også i tilfredse kunder. Vi stræber konstant efter at overgå forventningerne og skabe bygningsløsninger, der imponerer.

Erfaring og Ekspertise: Med års erfaring i tømrerbranchen er vores team af dedikerede håndværkere eksperter inden for alt fra nybyggeri og renovering til specialfremstillede træprojekter.

Kundeudtalelser

Lars Hammer

“God oplevelse – Risbjerg Byg har skiftet diverse døre og vinduer på vores hus. Opgaven udført tilfredsstillende på alle måder. De har også efterisoleret et værelse på 2.sal med varmeplader, spartel, filt og malet, igen en veludført opgave”

Allan Astrup

“Super Tømrer -god oplevelse! Jacob (Risbjergbyg) skiftede vores 50 år gamle eternittag i sommers. Det var en god oplevelse uden noget bøvl for os. Vi havde fået flere tilbud fra andre firmaer, men tilbuddet fra Jacob kunne fint matche dem.”

Jesper J.

Jeg kan klart anbefale Risbjerg Byg, vi har brugt dem flere gange, fra udskiftning af tag til nye vinduer. De overholder de datoer vi aftaler, deres pris er rimelig og 100% bindene, selvom de nogen gange får nogle overraskelser i mit gamle hus.

Mia Sommer

Vi havde fået tegnet en super smuk træ, sten og skiffer terrasse af et arkitektfirma og valget faldt på Risbjerg Byg til at hjælpe os med konstruktionen. Alt i alt var det er super forløb, præget af tillid og mange kopper god kaffe 🙂 vi vil helt klart bruge Jakob igen, hvis byggetrangen melder sig.

Besøg vores trustpilot for at læse flere kundeudtalelser